Vil du gerne have din tatovering væk?


Læs her om en skønhedsklinik, der hjælper dig med tattoveringsfjernelse.

Denne skønhedsklinik hedder Cosmo, og denne skønhedsklinik kan beskrives med et ord: Fantastisk.
Cosmo benytter sig af Picoway.

Tatoveringsfjernelse med picoway er det bedste valg indefor traditionel tatoveringfjernelse. Så fjern din tatovering hos denne skønhedsklinik, man får et fantastisk resultat.
Da PicoWay teknologiens puls er så hurtig, picosekund i stedet for nanosekund, kommer der mindst muligt energi ud i huden. Du vil føle mindre ubehag og der vil være mindre risiko for skader end ved traditionel laser tatoveringsfjernelse.
Med PicoWay får du bedre resultater med færre behandlinger.

PicoWay teknologiens ultra korte puls, optimerer leveringen af energi til blækpartiklerne. Det sikrer at blækket bliver fjernet effektivt på få behandlinger.
PicoWay teknologiens ultra hurtige levering af koncentreret energi, gør at blækpartiklerne går i bitte små stykker. Derefter kan kroppen lettere slippe af med blækket og tatoveringen bliver hurtigere og mere effektivt fjernet.

PicoWay bruger en unik picosekund laser teknologi, der giver en mere effektiv, hurtig og behagelig behandling end traditionel laser tatoveringsfjernelse.
Til forskel fra traditionelle lasere til tatoveringsfjernelse, har PicoWay teknologien en ultra hurtig levering af energi til de blæk partikler, der ønskes behandlet.
Laseren er så hurtig at hastigheden bliver målt i picosekunder, det er en trilliontdel af et sekund, eller tusind gange hurtigere end traditionelle lasere, der måles i nanosekunder!
Man kan se priserne på tatoveringsfjernelse inde på cosmos hjemmeside. Herinde kan man også finde kontaktinformationer, hvis nu man skulle have nogle spørgsmål eller ønsker at bestille en tid til tatoveringsfjernelse eller en af de mange andre tilbud, cosmo kan give dig. Cosmolaser.dk