Vær praktisk med køleborde fra Gastroudstyr!

Hvis du er ejer af et storkøkken i forbindelse med en mindre cafe, større restaurant eller andet lignende, så ved du sikkert også, at et kølebord er et væsentligt supplement til køkkenet.
Et kølebord er meget praktisk når det kommer til at opbevare jeres kølevarer som råvarer og færdigprodukter, desuden er det et smart sted at placere varme gryder og pander uden at hverken panden eller bordet tager skade af dette.

Hos Gastroudstyr finder køleborde hvor du ikke behøver at gå på kompromis med pris og kvalitet, da virksomheden forhandler køleborde til konkurrencedygtige priser – ligesom resten af deres varer!

Som sagt er kølebordene et væsentligt supplement til dit storkøkken og derfor skal det også være let tilgængeligt både når det kommer til brug men også i forhold til rengøring – det skal kunne gøres nemt og hurtigt, især når man skal opretholde flowet i et travlt køkken.

Kølebordene som forhandles hos Gastroudstyr er blandt andet fra de kendte mærker som Gastrocool og Frenox – begge mærker af god kvalitet.
Gastrocool er kendt for sine køleborde af høj kvalitet og lækre designs, som altså vil pynte godt ind i dit køkken samtidigt med at det kan holde til det hele!
Frenox er ikke en undtagelse, her er der også snak om et mærke af god kvalitet og til gode penge.
Gastroudstyr forhandler også køleborde af andre mærker, som du kan se, hvis du tager et kig forbi hjemmesiden,

Hvis du står i en situation hvor du skal bruge dit nye kølebord lige nu og her, så er det fantastisk at en virksomhed som Gastroudstyr tilbyder gratis levering og så med super hurtig leveringstid!
Desuden tilbyder virksomheden 1 års garanti så er du sikret en ordenligt handel, hvor du kan føle dig sikker!

Tag et kig forbi Gastroudstyrs hjemmeside, hvis du gerne vil læse mere og måske have et hjælpende hånd mod det helt rigtige kølebord for dig!