Unikke Whiteboard – også bæredygtige

Hos Nordisk Group kan du købe et bredt udvalg af produkter til indretning af rum blandt andet whiteboard. Vi har professionel erfaring med at skabe de bedste whiteboard der passer til kundernes behov. De leveres i forskelligt design alt afhængig om det er til et klasseværelse eller et kontor. En whiteboard tavle hos Nordisk Group har en overflade der er brændt ved 900 grader som sikrer en høj kvalitet og dermed et produkt der kan holde i lang tid.
Whiteboard fra Nordisk Group kan også fås i Earth serien som er en bæredygtig serie. Kanten er lavet af 100 % FSC materiale og det whiteboard har også en unik bambuskant. Køb whiteboard hos Nordic Group der er anti-mikrobielle og dermed nedbringer 99 % af alle bakterier. Det er blandt andet dokumenteret at Covid 19 nedbrydes med 99,9% efter 24 timer. Der er også mulighed for at købe diverse tilbehør til vores whiteboards ved Nordisk Group.
whiteboard tavle

Vi følger med udviklingen

Whiteboard til kontormiljøer er stadig meget populært og hos Nordic Group hjælper vi med vejledning i dette. Vores forskellige designs gør at det er behageligt for øjnene at kigge op på en whiteboard tavle. Du kan blandt andet vælge modellen Space som med sit unikke produktionsmåde får det til at se ud som om at disse whiteboards svæver på væggen i stedet for bare at hænge. Eller vælg vores ION whiteboard der også er velegnet til projektion.
Vi gør vores bedste for at følge med udviklingen indenfor whiteboard. Køb whiteboard ved Nordisk Group og få hermed også god kundeservice sammen med et produkt i en fremragende kvalitet og med mulighed for at du kan købe lige præcis det whiteboard du har brug for som virksomhed.
En whiteboard tavle ved Nordisk Group er et kvalitets eksempel på de gode rammer vi kan tilbyde til det indhold du som kunde skaber. Vi glæder os til at se dig.