Skønne Slette Strand i Nordjylland

Det skønne Vesterhav

Det er altid dejligt med selvforkælelse, og vi danskere er gode til det og gør det ofte. Er tiden inde til igen, at komme ud af huset og nyde livet lidt, så skulle du tage og besøge Slette Strand og Restaurant Fjerritselv, der geografisk er lokaliseret i Nordjylland i omkring smuk vild natur tæt på det skønne Vesterhav. Du kan Se mere her og selv få et indblik i, hvad der tilbydes på dette skønne unikke feriecenter, hvor der bliver kælet for gæsterne, ligemeget hvilket behov man hver især har.

Lækker gastronomi

Når vi er på ophold, hvad enten der er tale om miniophold eller længere ferie, vil de fleste af os gerne nyde noget lækkert mad. Det hører ligesom til det at forkæle sig selv og sine kære, at maden også gerne må være lidt anderledes indbydende, end når det er hverdag. Det har de fanget hos slettestrand.dk og derfor har de også deres helt eget unikke spisested i Fjerritslev, hvor der bliver kælet omkring maden. Her benyttes der friske lokale råvarer, der er nærende, og maden præsenteres således, at den altid fremstår lækker og indbydende. Der er ligeledes noget for ethvert smagsløg på menukortet, og noget for de store såvel som de små.

Book et ophold

Det er helt oplagt at bestille et ophold på Slette Strand, når du har valgt at besøge deres restaurant. På den måde får I oplevet den skønne natur der er i området, I får tilbragt noget kvalitetstid sammen, og får skabt livsoplevelser og minder, der varer hele livet. Samtidigmed gør I noget godt for jer selv, jeres forhold eller familie, der bevirker, at den travle hverdag, som de fleste af os er en del af, kommer til at glide lidt nemmere, fordi vi har investeret tid i hinanden, og vi har fælles minder og oplevelser at trække på. Så kom til tasterne og bestil et ophold.