Ridning og heste er fantastisk terapi

Balance i hjerne og hjerte

De fleste heste-mennesker ved det allerede. Ridning og heste er fantastisk terapi, og har du haft ekstra travlt i en periode, er der intet, der kan bringe balance tilbage i både hjerne og hjerte som et besøg hos din firbenede ven.

Godt for krop og sjæl

En tur på hesten – til træning eller ud i naturen – gør godt for krop og sjæl. Hvis du har svært ved at give slip på daglighedens små og store bekymringer og irritationer, så er det en rigtig god ide at kaste sig ud i ridning. Det er nemlig en sport, der kræver al din opmærksomhed. Når du sidder i sadlen, er der ganske enkelt ikke tid til at spekulere på alt muligt andet end at ride hesten.

Ridestøvler til alle aldre

Der er ikke plads til at føle angst, usikkerhed eller vrede, når du sidder på en hesteryg. Det er nødvendigt at du har dig selv helt under kontrol, ellers smitter det af på din hest. Evnen til at sortere uhensigtsmæssige følelser fra er yderst brugbar i mange aspekter af dit liv ? også uden for ridebanen. Desuden er det alfa og omega i samarbejdet mellem hest og rytter at skabe tillid. Det er en faktor, der overskygger alt andet. Hvis ikke tilliden er tilstede, er det umuligt at få ridningen og træningen til at gå op i en højere enhed.

Når du har besluttet dig for at gå til ridning, er det vigtigt at du vælger det rigtige basisudstyr samt det vigtige sikkerhedsudstyr, som skal beskytte dig hvis uheldet er ude. Heste- og ridesport kan være forbundet med risici, men der er meget vi selv kan gøre for at begrænse ulykker og skader. Det første er, at man lærer at håndtere og forstå hesten og det andet er at man vælger det rigtige sikkerhedsudstyr. Man behøver ikke at have det aller smarteste udstyr eller det sidste nye ridetøj eller ridestøvler for at kunne ride – men mange gange bliver det faktisk nemmere hvis vi anvender netop det tøj og de sko eller støvler som producenterne har udviklet til formålet.

Står du og mangler for eksempel et par korte ridestøvler, eller måske et par vinter ridestøvler, så er Horse Fashion et rigtig godt bud. Horse Fashion er en rideudstyrsbutik med alt i rideudstyr til rytter og hest.