Paella From Spain with love

Jeg elsker Paella og den stemning der er når man er i Spanien og spiser denne national ret. Jeg har altid gerne ville kunne lave den selv, men har manglet en original opskrift på den. Det har jeg så fået nu, for det viste sig, da jeg ville bestille tapas fra From spain with love, så havde de opskriften på Paella med Muslinger og blæksprutter liggende på deres hjemmeside. Den var lige til at gå til, der var både hvad man skulle købe og hvordan man tilberedte den step by step, så den kom til at smage som dem de laver i Spanien. Så udover at jeg bestilte mine tapas pakker, så gik jeg bagefter ned og handlede ind til Paella – og jeg skal love for at den smagte lige som dem vi havde fået i Spanien.

Tapas og Paella spanske retter

Jeg ved ikke om det er fordi jeg har været så meget i Spanien, at jeg elsker disse retter, men det gør. Jeg fik de lækreste Tapas pakker hjem fra From Spain with love, og selvom det tager lidt tid inden at varerne kommer, så er det ventetiden værd. Der er forskel på om jeg køber tapas her hjemme eller om jeg køber det direkte fra Spanien hos Line og Henrik. Det bliver leveret direkte til døren, og jeg sparer derfor også tid når jeg ikke skal på indkøb og finde de forskellige ting der skal være når jeg serverer Tapas. Leveringstiden er kendt, så jeg bestiller bare i god tid.