Ny portal med værelser til leje, vejen frem.

Ny portal med værelser til leje, vejen frem.

Det kan være svært at finde værelser til leje, når man står og skal være et nyt sted at bo. Men det er der kommet en portal der forsøger at gøre op med. er en side hvor det er muligt at søge efter udlejning af værelser eller at søge efter en ny roommate(find lejer), der kan flytte ind i det tomme værelse man har stående. Portalen er bygget meget brugervenligt op, og giver et hurtigt og nemt overblik over hvor der er værelser til leje.

Særligt brugbar for studerende

Som studerende kan det være yderst svært at finde en lejlighed, hvis man skal til at studere i Aarhus eller København. Ja, det er nærmest umuligt hvis det er noget der skal kunne klares på den SU man trækker hjem som studerende. Derfor er portalen super smart, da den giver mulighed for studerende kan finde udlejning af værelser i den by de har brug for det.

Man slipper ofte for at smide et tungt depositum, hvilket betyder at det senere også bliver nemmere at flytte fra stedet, hvis man på et tidspunkt skulle være interesseret i at få sit eget sted.

Er man en af de heldige der har fundet en lejlighed, man mangler en at dele den med, for at få huslejen ned i et niveau der kan betales af studerende kan man find lejer på findroommate.dk . Her er der mulighed for at slå op hvilke kvaliteter man gerne ser en eventuelt roommate skal have. Dette kunne for eksempel være at man gerne ville at ens nye roommate var ikke ryger, eller at den nye roommate var en der var god til at lave mad.

Der er også andre gode fordele, det er blandt andet dig som udlejer af værelset der bestemmer hvor længe i skal være roommates. Så hvis du skal have nogle at dele huslejen med, og ikke orker at uoverskuelige portaler, så klik forbi findroommate.dk opret en profil, og så er det bare igang med udlejning af værelser.