Mad i Horsens

Skal du ud og spise i Horsens? Så burde du overveje om du skulle tage et smut forbi Posthuset i Horsens.

Posthuset i Horsens danner ramme for både mad, musik og fællesskab. Læs med her, og bliv klogere på hvad Posthuset kan tilbyde dig og din familie:

Streetfood er efterhånden blevet en trend der ses i alle større byer i Danmark – og med god grund. Et streetfood marked tilbyder nemlig at du kan prøve mange forskellige retter fra forskellige lande. Det kan ofte være svært at blive enig med familien, når man skal ud og spise. Hos Posthuset i Horsens kan du finde noget for enhver smag. Her finder du alt fra mad fra indonesien til amerikanske burgere, og meget meget mere. Her får du mulighed for at prøve retter, du ellers ikke ville prøve.

Streetfood er i bund og grund ‘gade mad’, ligesom vi kender det fra pølsevognen. Hos et streetfood marked finder du ‘gade mad’ fra alle verdenshjørner, hvilket giver en international vibe.

Skal du ud og spise i Horsens? Så kan du klikke her og læse mere om alle de gode spise muligheder: madsteder horsens

Posthuset i Horsens afholder også koncerter. Her kan du kombinere god mad, med god musik. Derudover har Posthuset og en såkaldt ‘1st Floor’ som faktisk er den gamle budstue på Posthuset. Her afholder de arrangementer og events.

Som du kan læse, så huser Posthuset i Horsens mange forskellige ting. Du kan følge ovenstående link og læse mere om alle de spændende ting de afholder.