Lær at håndtere din vrede hensigtsmæssigt gennem kompetent og anerkendende terapi.

Lær din vrede at kende gennem terapi.

Ukontrollerbare vredesudbrud er ikke bare voldsomme, men også ødelæggende. Både for dig og for den eller de personer, det kan gå ud over.

Det skadelige mønster kan for dig og dine nærmeste bestå i skadede relationer og din egen uvilje og skam over din måde at reagere på under pres. Det er ikke godt for nogen og vil med tiden gøre dig ensom. Du vil føle dig udenfor, både når det gælder andre mennesker, men du vil også afvise dig selv. Du kan og vil ikke rumme din håndtering af vreden.

Samtale terapi vender dine uhensigtsmæssige mønstre.

Udadreagerende vrede opstår når du sætter vreden udenfor dig selv. Du projicerer vreden over i andre eller over i særligt pressede situationer. Du sætter vreden ud i verden. Det har en konsekvens.

Men du kan med terapi ændre dette. Dygtige terapeuter som findes hos f.eks. isohojlandet kan hjælpe dig til at forstå baggrunden for din vrede.

Bliver du bevidst om hvorfor du bliver udadreagerende i særlige situationer, kan du genkende tegnene på et kommende vredesudbrud og reagere på dem, inden skaden er sket.

Men første trin er at forstå den egentlige grund til dit uhensigtsmæssige mønster. Den skal ofte findes i barndommen eller ungdommen og kan give dig et indblik i, hvad dit indre vil fortælle dig.

Når dette er opdaget og genkendt, kan den ødelæggende vrede forsvinde helt og du vil finde en indre ro, der vil gavne både dig og dine omgivelser.

Kend dig selv gennem terapi.