Lader til min bil

En lader til bilen, må da høre ind under biltilbehør, og det er der nok også mange andre ting der gør. Dæk og fælge er vel også bil tilbehør, men om Bolig-produkter.dk også ligefrem sælger denne form for bil tilbehør, det tror jeg næppe. Men en lader, et krokodillenæb, shampoo og diverse væsker til bilen, er jeg næsten sikker på at man godt kan købe her. Nu har jeg ikke selv særlig meget brug for nogle af delene, da mit værksted ordner det hele for mig – det fortalte jeg også engang en motorsagkyndig, da han spurgte ind til bremsesystemet. Jeg kunne simpelthen ikke lære hvordan et bremsesystem fungerede, bilen skulle bare bremse, når jeg trådte på bremserne, og gjorde den ikke det, ville jeg sende den på værkstedet. Den motor sagkyndige grinte, og jeg fik mit kørekort.

Den mobil oplader er da lige mig, lyserød eller pink, og så i min lille sorte bil, den vil jeg altid kunne finde. Så skal der være en ekstra lang ledning til, så den kan nå om på bagsædet, for dem bagved, skal også kunne bruge den til deres mobil telefon, hvis det nu er deres tur til at udvælge musikken, og deres mobil eller iPad er gået tør for strøm. Jeg ved ikke om de nye el-standere hører under bil tilbehør, men hvis man køber en ny el bil, hører der vel en oplade stander med købet. Det er nu en smart ting at kunne oplade sin bil hjemme i sin garage.