Lån i friværdi i huset

Mange har valgt at have afdragsfrie lån, dette medfører desværre, at der så ikke kommer en så stor friværdi i huset, med mindre der er lavet meget i stand i huset, eller at priserne på ejendomme er steget. Det kan der være mange årsager til, men som jeg ser det, har det altid været en god investering at betale ned på sine kreditforeningslån, så man altid har en eller anden form for friværdi i sin ejendom, som man så altid kan trække på, når der kommer krisetider. Nogen gange kan bankerne også sige nej til at vi kan låne penge hos dem, men med en friværdi i sit hus, kan man stort set næsten altid låne penge et eller andet sted. Så er der også nogen der spørger hvad koster det at låne i friværdi, og her er det afhængig hvilken ejendomskreditselskab man vælger.

Lån i husets friværdi

Jeg valgte at låne i min friværdi i min bolig hos simpelkredit.dk, da jeg gerne ville dels have lavet lidt om i huset, og dels gerne ville nå min drømmerejse mens jeg var frisk og rørig til det – her kunne jeg nemlig låne udenom banken, jeg syntes nemlig at de er blevet meget nysgerrige på hvad jeg bruger mine penge til, og lave en uforpligtende ansøgning for at se hvad det ville koste mig at låne i min friværdi i huset. Jeg fik at vide at jeg sagtens kunne låne pengene indenfor 24 timer, og da jeg syntes at omkostningerne var rimelige, slog jeg til.