Hunde- og katteartikler

Design til de firbenede

Har du en hund eller en kat, går du sikkert aldrig ned på udstyr. Men nogle gange kan det være en udfordring at finde kæledyrsartikler, som også er pæne og af god kvalitet. Hvis du er en af dem, som vil have det hele, så er Designforpets.dk er besøg værd!

En moderne webshop med alt til dit kæledyr

For ejeren af webshoppen, Lise Andersen, har det tit været en frustration, at alt tilbehøret til kæledyrene passer virkelig dårligt til et moderne hjem. Det kan være uhandig, upraktisk eller ikke særlig pænt. Netop derfor startede hun designforpets.dk, som er en webshop, der forhandler alle mulige kæledyrsartikler. Her finder du en lang række af kvalitetprodukter til hunden eller katten, som både er af kvalitet, de bedste brands og som mange gange også har et strejfs af luksus og elegance.

God kvalitet til hund og kat

På webshoppen finder du lige det, du skal bruge til dit elskede kæledyr. Og det vigtigste af det hele er, at det er unikke produkter, som virkelig er af kvalitet. De brands, der findes på webshoppen, bliver nemlig valgt efter deres kvalitet, og derfor kan du som kunde være helt sikker på, at du ikke køber noget værre skrammel.

Det er kærligheden til kæledyret, der er i højsædet for Design for pets, og så er det samtidig måden at indrette sit moderne hjem, så det også passer til hunden eller katten – men uden at gå ned på en smuk og tidsløs indretning af hjemmet.