Grogreen

Vi tilbyder produkter der styrker havens planter og gødning til haven. Vi er de førende på markedet, og det er udelukkende økologiske og miljøvenlige haveprodukter vi benytter os af.

Vores fokus ligger på udvikling af naturlig havepleje, og vi henvender os i sær til husejere og haveentusiaster, men er du ny i haven og uerfaren så står vi altid klar med korrekt vejledning og rådgivning så du derved sikrer dig at det er de helt rigtige produkter du får købt.

Hvis ikke man ved hvad man gøder med kan blomster og planter dø, hvilket kan blive en dyr affære hvis man har brugt mange penge på planter. Man tror at planter har brug for masser af gødning flere gange om året, men det er helt forkert. Der findes specifikke gødninger til alle planter, og man skal vide hvordan disse bruges korrekt så det ikke går galt.

Vi udsender jævnligt mails med nyttige tips og ideer til din have, så er det noget du kunne tænke dig kan du gratis tilmelde dig vores nyhedsbrev og komme godt i gang med din have.

Vi anvender biologisk havenæring men vidste du at naturen har sin egen fine næring, der er god ved miljøet.

Alt du skal er blot at supplere op med de helt rigtige produkter af organisk gødning der styrker mikrolivet i jorden og som styrker planterne. Vi har både til surbund, hæk, buskbom, have, roser og grøntsager.

Når du bruger produkter fra os vil din have elske det og kvittere med frodighed