Gå på vandet

Vi danskere elsker, når vi kan komme ud af husene og nyde enten sommerlivet eller naturlivet. Danmark har en lang kystlinje, og det er derfor naturligt at udnytte denne. Selv om en del af vores kyst består at lækre badestrande ved Vestkysten, så har Danmark også en lang kystlinje, hvor det kan være svære at gøre havet tilgængeligt. Dette har pro-bro.dk tænkt på.

Pro-Bro hjælper både privat og det offentlige med at kunne ‘gå på vandet’. De har derfor specialiseret sig i badebro, bådebro, gangbro, flydebro samt tilbehør hertil. De fleste broer sælges som moduler, så der er mange forskellige muligheder for at sammensætte, ændre og udbygge. Af tilbehør findes der f.eks. badetrapper, gelændere og badestiger. Der er selvfølgelig tænkt ind i, at saltvand kan ruste stålarbejdet, så det hele er naturligvis saltvandsbestandigt. De forskellig broer bliver produceret i Danmark.

Siger man broer til vandet, er der ikke langt fra at sige terrasse. Det hårdføre træ, der kan tåle vand ved vand, det kan også tåle fugtigt jord og vejr. Pro-Bro hjælper mennesker med at kunne nyde udelivet mest muligt. Ligesom det gælder med broerne, så leveres Pro-Terassen også i moduler, der nemt og hurtigt kan opsættes. Det smarte ved både at købe bro og terrasse ved Pro-Bro er, at man kan køre samme design hele vejen igennem. Det er smart og gennemført.

Pro-Bro udvikler hele tiden nye produkter. Det sidste skud på stammen er flydebroen, der kan bruges til ophold på vandet, måske solbadning og hygge. Pro-Bro har også udviklet flyde-doks, hvor man kan sejle sin båd eller vandscooter ud på vandet fra. I det hele taget lytter Pro-Bro til kundernes ønsker og udvikler ting, der kan forbinde mennesket med vandet. Ved at lægge scooteren eller båden på flyde-doksen kan der spares på malingen og dermed på miljøet.