Flotte pokaler og andre gaver


Kampen er vundet, og sejren er stor. Vinderne skal på sejrsskamlen og have pokalen. Der findes både dyre såvel som billige pokaler, som alle er tegn på sejr. Uanset første, anden eller tredje plads kan alle få en pokal. Hos Dahls gravering kan man finde pokaler i alle faconer og former. Ønsker man billige pokaler til stævner, kan de fås i forskellige farver og bruges til både første, anden eller tredje plads. Det kan jo være rart for alle parter at kunne gå hjem med en pokal og et vinderbevis. På pokalen kan der monteres et sportsemblem og desuden en graveringsplade. Man kan få graveret lige den tekst, som man ønsker på de dyre såvel som de billige pokaler.

Det kan også være, at vinderen skal have en medalje om halsen, hvilke man også kan vælge hos denne forhandler. Medaljerne kan fås med et pokal print, og igen kan man få graveret en ønsket tekst på bagsiden af medaljen. Medaljen leveres desuden med et bånd og valgfrit sportsemblem. Både medaljer og pokaler bringer lykke.

Gaver til alle dage

Hos Dahls gravering er der gaveideer til alle begivenheder og mærkedage. Der er ideer til både studentergaver, julegaver samt farsdagsgaver Det kan være svært at finde på en god gave, men når det er gaver, der skal gives på mærkedage er en fin ting med en indgraveret tekst og dato på samme tid et godt minde.

På gavebordet til en barnedåb hører der visse obligatoriske gaver, som altid er en succes. Det skal gerne være gaver, som barnet kan bruge også når det bliver ældre. Der findes forskellige valgmuligheder, og blandt andet er et børnebestik en populær gave. Hos Dahls gravering kan børnebestikket, der består af fire dele, fås med de kendte figurer bamse og kylling. På bagsiden af de forskellige dele kan man få indgraveret barnets navn samt dato.