Få hjælp til bolighandlen

Der er hjælp at hente ved Boligkompagniet såfremt man gerne vil sælge boligen.

Ved Boligkompagniet er der tale om seriøse sælger. Det skal understreges at der her er tale om kvalitet, og at man skal vælge Boligkompagniet fordi man vil sælge boligen.

Her er det nemlig sælgere og ikke rådgivere der hjælper med at sælge boligen.

Både husejere og lejlighedsejere er velkomne til at kontakte www.boligkompagniet.dk for en uforpligtende samtale.

Man kan nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering og derefter kan man blive kontaktet.

Det er især for kunder der bor i Roskilde eller København da det er der Boligkompagniet har kontorer.

Vælg Boligkompagniet når man skal have en seriøs samarbejdspartner i bolighandlen.

Det er vigtigt for os at man føler sig set og hørt som kunde. Samtidig er det også afgørende med et hurtigt og effektivt salg.

Men også husejer kan gøre meget for at gøre boligen klar til salg. Dette rådgiver Boligkompagniet gerne om, og er ligeledes klar over at hovedparten af markedsføringen er i forhold til den indsats som Boligkompagniet udfører.

Igennem vores sælgerkartotek er det muligt ret hurtigt at finde frem til hvilke boliger, der er til salg i de specifikke boligområder man efterspørger.

Der laves forskellige former for søgning samt anonyme annoncer i området. Samtidig tilbydes der tilpassede søgeopslag på Facebook for at hjælpe hurtigst muligt med at finde de unikke boliger man søger.

Tag kontakt til Boligkompagniet i dag og hør mere om en effektiv og nærværende bolighandel med godt kendskab til det lokalområde der arbejdes i.