Elektrisk testudstyr, Dataloggere og meget mere

Professionelt måleudstyr fra en af landets førende leverandører af test og måleudstyr

Står man og skal bruge noget professionelt måleudstyr så er man kommet til det helt rigtige sted. Hos ltm.as kan man finde alt inden for måleudstyr. Det kan både være elektrisk test og måleudstyr, Termometer som kan måle temperaturer, produkter som kan opsamle data, kalibreringsudstyr, dataopsamlings udstyr som kaldes Dataloggere samt måleudstyr til fugt, ph og co2. Er man derfor på udkig f.eks. et professionelt måle udstyr til at foretage ph tester så findes det hele lige her hos LTM.as.

Dataloggere kan gøre det nemmere at opsamle data. Se hvilke LTM kan tilbyde

Som nævnt ovenfor så kan LTM tilbyde næsten alt inden for elektriske måle udstyr. Dataloggere er et produkt som anvendes til at registrere data automatisk. Det kan være man gerne vil registrere temperaturer og fugt eller måske co2, spænding og pulser så kan man i alle disse tilfælde samt flere anvende Dataloggere til at registrere de data man skal bruge automatisk. Dataloggere er derfor noget som man kan få i de forskellige produkter som LTM fører. Ønsker man f.eks. at have en ph tester så er det godt med dataloggere som kan registrere de data man skal bruge automatisk.

Termometre til alle behov

Hos LTM.as har man et kæmpe udvalg af termometre til alle slags behov og formål så man kan næsten med sikkerhed finde det Termometer som man skal bruge. Et Termometer er ikke bare et Termometer og derfor fører LTM over 600 forskellige temperaturer samt fugt produkter i deres sortiment. Dette er lige fra et termometer til en fryser eller køleskab til et have termometre. Se det store udvalg på ltm.as.

For mere information

Ønsker man mere information omkring produkterne hos LTM så er man altid velkommen til at kigge forbi deres hjemmeside eller kontakte dem på mail eller telefon.