Dit perfekte værkstedsbord

Hvilken mand, eller kvinde…., ser ikke længselsfuldt frem til at kunne smutte ud i garagen, ned i kælderen eller hen på værkstedet, og kunne arbejde med sit nøje udvalgte værktøj? Ligger værktøjet i bunker, usorteret, eller kasser kan det være svært at finde glæden. Men med et værkstedsbord på hjul fra LOCCO Link, så er er drømmen lettere at opfylde. LOCCO værkstedsborde fungerer perfekt både i privat regi som i professionelt regi.

Det perfekte værkstedsbord

Et LOCCO værkstedsbord er perfekt til dig, der gerne vil have overblik og styr på din arbejdsstation. Med en stor, massiv bordplade i træ har du det perfekte underlag til dit arbejde. Vores værkstedsborde er af meget høj kvalitet, og de kan holde til dit arbejde. Du er derfor sikker på, at du med vores værkstedsborde har et stabilt sted at arbejde i mange år fremover. Har du flere medarbejdere, der skal bruge et bord, så kan vores borde med fordel sættes sammen, hvilket giver dig stor fleksibilitet til indretningen af dit værksted.
Som en mulighed er værkstedsbordene udstyret med en værktøjstavle, der giver dig overblik til nemt at finde præcist det værktøj, som du har brug for. Tavlerne finders i forskellige størrelser. De kan hænges op på væggen eller placeres på fødder på gulvet. På den måde udnyttes rummets kvadratmetre optimalt.

Arbejdsbord til værksted

Et køb af værkstedsbord vil gøre gavn på alle typer værksteder, og kan fås i mange forskellige størrelser. De er perfekte til ethvert behov. Du kan vælge mellem bord med eller uden tavle, hvilket giver dig muligheden for at kunne indrette dit værksted, som det passer dig bedst. Har du brug for hjælp til god indretning med arbejdsbord til værksted eller har du spørgsmål til vores værkstedsborde, så kontakt os gerne for rådgivning