Der skal være børne møbler i børneværelset

Der skal børne møbler til børneværelset

Vi indretter alt efter at det skal passe til os voksne. Men måske der også skulle være noget til de mindre størrelser. Her tænkes der særligt på børne møbler til børneværelset. Men hvor finder man lige møbler der passer til børneværelset. Det gør man her, de har børne møbler det passer perfekt ind på et børneværelse, eller til stuen hvor børnene måske også hænger ud.

Indrag børnene i valget

Det kan være super fedt som voksne at gå rundt og kikke på nye møbler til køkkenet, stuen eller kontoret. Det er en god oplevelse man får sammen, hvor man kommer lidt tættere på hinanden fordi man hele tiden går og udveksler meninger om de forskellige ting man ser på. Dette kan man også få med sine børn. Man skal blot indrage dem. Det kan man så blandt andet gøre ved at lade dem være med til at kikke på og lede efter børne møbler. Man kan jo også se det på den her måde, det er jo faktisk børnene der både skal se mest på, men også bruge børnemøblerne mest, så derfor er det vel også rimeligt at de bliver hørt og er en central del af processen med at vælge møblerne.

Der kan selvfølgelig være nogle tilfælde hvor børnene ønsker sig et møbel der er slet ikke passer ind nogen steder i Jeres bolig, så er det selvfølgelig ok at sige det til børnene. Men, husk at sige det på en måde så det ikke lyder hårdt eller som om at I gør det for at nedgøre børnene.

Forklar blot at møblet desværre ikke passer ind sammen med alle de andre møbler i har der hjemme, ligesom hvis action-man var den eneste mand blandt en masse barbie-dukker, der ville action-man jo heller ikke passe særlig godt ind. Nej, så hellere købe en barbie-dukke mere (en analog situation som barnet måske bedre kan sætte sig ind i). Ved at indrage børnene til at vælge børne møbler til børneværelset kommer i tættere på hinanden og får en forhåbentligt god oplevelse sammen.