Den bedste gave, jeg har givet min kæreste

Oplevelsen min kæreste sjældent glemmer

Det var ved at være den tid på året, hvor man som mand skal bevise sit værd: hendes fødselsdag. Jeg har igennem adskillige år forsøgt med diverse gaver, men det er som om, at jeg aldrig rammer rigtigt. På mange måder, så tror jeg faktisk, at jeg er kærester med Guldlok: Nej skat, den er alt for dyr! Nej skat, det er ikke lige min stil af kjole. Nej skat, jeg bruger altså ikke størrelse 36. Nej skat, jeg er faktisk ikke så vild med Cohen længere. Det var altid den samme sang, hver eneste gang jeg kom med gaver, og jeg begyndte til sidst at miste modet. Jeg havde søgt på nettet efter gaveidéer, for at se om diverse lister kunne hjælpe mig, og jeg spurgte mine venner og kollegaer om, hvad de mon gav deres kærester og koner i gave til fødselsdage og til jul, men lige lidt hjalp det.

Gaven der passer til behovet

En aften i sofaen snakkede jeg med min kæreste, og jeg havde besluttet, at jeg ville høre, hvad grunden til at hun aldrig blev glad for mine gaver var, men lige inden jeg åbnede munden, så udbrød hun: “Jeg er simpelthen så glad for at du forstår.” På det tidspunkt masserede jeg hendes ryg lidt, og så kom jeg til at tænke på, at hun ofte klagede over smerter i lænden. Jeg bestilte tid ved massøren til hendes fødselsdag, og hun snakker stadig om den bedste gave, som hun nogensinde har fået.